Korea e Veriut dëbon ekipin e BBC

Ekipi i BBC  ishin ndalue te Premten perderisa ata ishin tue u nise nga Korea e Veriut. Korrespondenti Rupert Wingfield-Hayes  ishte marre ne pyetje per 8 ore nga zyrtaret koreanoveriore dhe kishte nenshkrue deklarate.

 

rupert

 

 

Ekipi i BBC kishte shkue ne Korene Veriore per Kongresin e Partise se Punetoreve, dhe shoqnone nji delegacion te laureateve te cmimit Nobel per hulumtim te jetes ne kryeqytetin koreanoverior.

Zadhanesi i qeverise koreanveriore thote se ekipi i BBC ‘kane fole shume keq per sistemin e qeverisjes sone’.