Kosovë-Kroaci, e mrekullueshme kjo që po ndodh në Prishtinë

Jo vetëm në Shkodër ka festë shqiptaro-kroate.

Tifozët e Kosovës dhe Kroacisë janë mbledhë edhe në Prishtinë.

Para stadiumit të Prishtinës, shumë tifozë janë fotografue me flamujt e dy vendeve.

Ata kanë me kqyrë ndeshjen së bashku.

Shperndaje në: