Kosovës i mohohet nji penallti e pastër

Mbas pesimit te gollit, Kosova ka nis me reague dhe po organizon sulme.

Ne nji prej tyne Rashica banji nji veprim te mire ne zonen e kroateve dhe nga gjuejta e tij topi u ndale nga dora e mbrojtesit kroat, por per cudi referi nuk akordoi penallti.

Shperndaje në: