Kqyreni çka u konfiskoi Policia aktivistëve të Vetëvendosjes

Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës deklaron se në bashkëpunim me Policinë e Kosovës, mbas nji hetimi intensiv lidhun me sulmin në Kuvendin e Republikës së Kosovës të kryem më 4 Gusht 2016, ka arritë të identifikojë të dyshuemit.

Gjashtë prej tyne tashma janë arrestue, të cilët janë aktivistë të Lëvizjes Vetëvendosje.

Gjatë zbatimit të urdhën-kontrollit, në cilësinë e provave materiale, janë sekuestrue: gjashtë armë zjarri, tre pushkë automatike, 2 revole, nji karabinë, municion, si dhe dëshmi tjera materiale që ndërlidhen me rastin.

DV8A7983-768x512 DV8A8006-768x512

DV8A8002-1-768x512