Kqyreni Live protesten kunder plehnave në Shqipni

Shoqnia civile dhe qytetarë kanë dalë sot në nji protestë kundër Ligjit të Mbetjeve në Shqipni.

‘T’ju themi jo plehnave!’ asht motoja e protestës qe ka nisë sot n’orën 11:00

E policia ka ndërmarrë masat për me percjellë situatën e sotme.

Turma me protestues kanë marrë kese e maska antigaz me vete .

 

Shperndaje në: