Kqyreni qysh kapet sasia ma e madhe e armatimit ne kete shekull ne Serbi

armatimi-serbi

Sasia e cila kapet nga organet e rendit ne Serbi asht ma e madhja ne 16 vjetet e fundit. B92 e quejti, ‘sasia ma e madhe e armatimit te kontrabanduem ne kete shekull ne Serbi’.

armatimi-serbi

Jane burgos 10 anetare te nji bande ne lokalitetet e Apatinit dhe Somborit ne Vojvodine.

armatimi1

Policia i ka konfiskue: 9 kg ekspozi plastik; 20,7 kg eksploziv „TNT“; 111 bomba te dores; 12 raketa anti-tenk; dy raketa „M80“ – „zolje“; 10 mina tromblon; 8 pushke automatike; dy pushke gjys-automatike; dy pushke tjera; 6 revole; nji pushke snajper;  6.000 fyshek; mina anti-tenk, etj.

armatimi2