KQZ certifikon subjektet dhe kandidatët për zgjedhjet lokale

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) nesër ka me mbajtë mbledhje.
Valmir Elezi, zadhanësi i KQZ’s i ka thanë lajmi.net se në rend të ditës ka me qenë për shqyrtim dhe miratim rekomandimi për certifikimin e subjekteve dhe kandidatëve për pjesëmarrje në zgjedhjet lokale të 22 Tetorit.

Fushata për zgjedhjet lokale fillon më 22 Shtator dhe subjektet politike, si dhe kandidatët do të kenë kohë nji muej për me shpalosë programet e tyne para qytetarëve.