KQZ mbledhet sot sërish, kjo asht arsyeja

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka me u mbledhë sot sërish me diskutue rreth decertifikimit të 86 kandidatëve për kryetarë dhe kandidatë për asamble komunale, të cilët në tri vitet e fundit kanë qenë të denuem me aktgjykim të plotfuqishëm.

Shperndaje në: