Krasniqi: Vetëvendosje po shpërndan lajme të rreme

Nënkryetari i PDK’s, Memli Krasniqi, ka thanë se kjo asht nji ditë e madhe për demokracinë tonë dhe dka me qenë nji ditë e madhe edhe për Partinë Demokratike të Kosovës dhe partnerët e saj të koalicionit.

“Na jemi të bindun se qytetarët janë të vendosun për nji fillim të ri për vendin”, ka thanë ai.

Krasniqi ka thanë se mjerisht, na kemi pa “lajme të rreme” që janë përhap gjithnji e ma shumë gjatë kësaj kohe.