Krejt gati me ja nis ceremonia. Veç shiu mundet me befasue!

sheshi

Tana pregaditjet për ceremoninë e inaugurimit të Thaçit President, tashma janë tue shkue drejt fundit.

Sheshi “Skënderbeu” ka marrë pamje krejt tjetër.
1000 mysafirë, vendorë dhe ndërkombëtarë, politikanë nga tane bota marrin pjese sot n’inaugurimin e Presidentit të Republikës së Kosovës.

Keto jane disa foto nga pamja e re e sheshit mbrame.

sheshi1