Kreu i Kishës Malazeze: Muhammedi asht i derguemi i Allahut

Kreu i Kishës Ortodokse Malazeze, Mitropoliti Mihailo ka dhanë nji deklaratë interesante në intervistën për “Face TV”.

Pos komenteve pozitive ndaj Allahut dhe Muhammedit a.s., ai ka dhanë mjaft këshilla dhe informacione interesante për fenë muslimane, raporton “Tetova1”.

Ai ka deklarue se “Allahu asht Nji, Atij i lutemi dhe prej tij ndihmë kerkojmë, dhe se askush nuk mund ta mohojë faktin që Muhammedi asht i dërguemi i Tij”.

Ndiqeni videon me deklaratën e Mitropolitit Mihailo në gjuhën malazeze:

 

Shperndaje në: