Krisma në Gjermani, ka të vdekun

Në qendër të Duero në veriperëndim të Gjermanisë, janë raportue të shtana, nuk dihet për të vdekun apo plagosun.
Simbas mediave gjermane, policia ka dalë në vendin e ngjarjes dhe ka bllokue atë pjesë të qytetit.

Të shtanat kanë ndodhë në nji sallon të flokëve, dhe simbas medias gjermane “Focus” i armatosuni ka hy mbrenda ndërtesës ku besohet se po e mbanë edhe nji person peng.

Në të njajtën kohë në Hagen, rreth 100 kilometra nga Dueren, ka pasë nji shkëmbim zjarri që mbeti i vramë nji person dhe nji tjetër asht plagosun.

Nuk dihen detaje të tjera nga këto dy raste.

hagen-722534