Krisma ne Kongresin Amerikan ne Washington. Plagoset polici i Kongresit

Raportohet se ka pase krisma ne qendren vizitore ne Kongresin Amerikan ne Washington, dhe punetoret jane urdhnue me u strehue.

Nji sulmues asht kap dhe nji polic asht plague.

Godina e Kongresit asht mbyll shkaku i kercenimit per sulm, kuptohet nga email’i dergue stafit kongresial, raporton BBC.

Policia e Washingtonit e kualifikon si ‘incident te izoluem’  dhe s’ka ndonji ‘kercenim aktiv’ per publikun.

Shperndaje në: