Kryeministri, 2 Zavendësit dhe 21 Ministrat. Qe sa “kushtojnë” n’Euro!

kdieuro

Qeveria perfaqësohet nga nji kryeministër dhe dy zavendëskryeministra , 19 Ministra dhe 2 Ministra pa portofol.

Simbas nji llogaritje të KDI’s, nga buxheti, për paga të këtyne zyrtarëve të naltë për çdo muej mesatarisht ndahen 24,067 euro.
Paga mesatare e secilit zyrtar të naltë asht 1,146 euro.

Për nji vit Buxheti i Kosovës për pagat e këtyne zyrtarëve të naltë ndanë mesatarisht 288,809 euro.

Shperndaje në: