Kryeministri apel Opozitës me ju kthye Kuvendit

Qeveria e Kosovës i ka ba ftesë opozitës që të kthehet në Kuvend në mënyrë që të dialogojnë për të gjitha problemet.

Këtë e ka thanë Isa Mustafa në mbledhjne e sotme të Qeverisë ku ai gjithashtu ka kerkue nga opozita që të heqë dorë nga dhuna dhe diskursi i dhunës si dhe sulmit ndaj objekteve qeveritare dhe Policisë.

Në këtë mbledhje asht thanë se Qeveria asht e vendosun që të vazhdojë zbatimin e programit të saj në të gjitha fushat.

Shperndaje në: