Kryeministri, çka thotë për zgjedhjet serbe n’vend!

isamustafa

Kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa ka komentu mbajtjen e zgjedhjeve serbe, tue thanë se nuk kanë marrëveshje të veçantë me Serbinë, por e kanë autorizimin e OSBE’s për grumbullimin e votave.

“Nuk flitet për zgjedhje klasike por vetëm nji grumbullim të votave dhe na e kemi realizue këtë të drejtë, prandaj OSBE ka me grumbullue votat këtu, por ato nuk numërohen në Kosovë”, tha kryeministri Mustafa.