Kryeministri emnon ministrat e ri

Qeveria e Kosovës

Kryeministri në detyrë, Isa Mustafa, ka thanë se kabineti qeveritar asht plotësue me ministra të ri.

Ministrat e ri janë zgjedhe mbasi që disa prej ministrave të deritashëm janë lirue nga detyra mbasi janë zgjedhe deputetë të Kuvendit të Kosovës në zgjedhjet e 11 Qershorit.

Simbas Mustafës, ministrat e ri janë: Emanuel Demaj, ministër i Punëve të Jashtme, Kurtan Kajtazi ministër i Bujqësisë dhe Valentin Toçi, ministër i Tregtisë.