Kryeministri ia kthen komentet qytetarëve në Facebook

Kryeministri Isa Mustafa e ka shtue bashkëbisedimin me qytetarët edhe në rrjetet sociale.

Sot gjatë ditës Kryeministri i asht përgjigj nji komentuesi, i cili e ka pyet për angazhimet e tij në Qeveri në raport me LDK’n.

Mustafa tha se ma shumë se sa orarin e plotë të punës e shpenzon me punë të Qeverisë, se qysh tha Kryeministri, qeverisja aktuale asht certifikata për me i tregue vlerat dhe seriozitetin e LDK’s.

 

isa