Kryeministri ja qet pikën për zgjedhjet e parakoshme!

Kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa ka shpreh bindjen e tij se nuk do të ketë zgjedhje të parakohshme.
Zgjedhjet, siç tha ai po kerkohen vetëm për arsye politike e jo për demarkacionin e kufinit.

Mustafa në mbledhjen e sotme të qeverisë, ka ftue deputetët me pa edhe njiherë dokumentet e komisionit për shënimin e vijës kufitare me Malin e Zi.

Ai ka shtue se koalicioni ka me vazhdue punën deri në afatin ligjor dhe se ata po kryejnë punë të shkëlqyeme.

Shperndaje në: