Kryeministri kallxon kur ka me hy në fuqi Ligji për Trepçën

Kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa në seancën e rregullt plenare ka sigurue në fjalën e tij se ligji për Trepçën ka me u procedue në Kuvend mbrenda afateve kohore të përcaktueme me ligj.
“Ligji asht përgadit dhe asht konsultue dhe mbas kalimit në Komisionin e Ekonomisë ligji ka me u procedue në Kuvend me u nënshkrue dhe miratohet.

Ligji ka me ardhë në Kuvend dhe ka me u aprovue në afatin që nuk ka me rrezikue Trepçën.” tha Mustafa.