Kryeministri merr pjesë në hapjen e fushatës së AAK’s

Kryeministri i Kosovës, njiherit edhe kryetar i AAK, Ramush Haradinaj, pritet me marrë pjesë në hapjen zyrtare të fushatës se AAK’s.

Takimi me simpatizantë të partisë se kryeministrit ka me nis në orën 17:00, dhe mbahet në sheshin 21.