Kryeministri, qe çka po kerkon për EULEX’in

Kryeministri Mustafa në seancën plenare ku po diskutohet për dy projektligjet e Qeverisë për EULEX’in i ka ba thirrje deputetëve që me i votue ligjet sepse kështu i bajnë shërbim drejtësisë kosovare.

Kryeministri Mustafa në fjalën e tij ka thanë se Qeveria e Kosovës e ka vlerësue se EULEX duhet të mbetët edhe ma tutje në Kosovës për me forcue sistemin gjyqësorë, për me luftue krimin e organizuem dhe korrupcionin.

“Në emër të Qeverisë e ftoj Kuvendin me aprovue këto dy ligje dhe me këtë po i kryejmë nji shërbim drejtësisë kosovare”, ka thanë Mustafa.