Kryeministri, qe çka thotë për krishtenizmin e fenë islame!

Kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa gjatë fjalimit të tij para pjesëmarrësve në konferencën ndërfetare tha se para 2000 vitesh e kendej asht shpërnda krishtenizmi.

“Këtu ndodhi ndamja e dy kishave ortodokse, këtu asht shpërnda Islami para 600 vitesh e ma vonë nepërmjet perandorisë islame.

Nuk mendoj se polcia dhe gjyqësia e ka ilaçin e luftimit të ekstremizmit.

Konsiderojë se arsimi dhe puna me shoqninë civile asht e randësishme”, ka theksue Mustafa.

Ai ka shtue se emancipimi dhe fuqizimi i grues asht i randësishëm për procesin shoqnor.

 

1-isa

 

3-isaaa

Shperndaje në: