Kryeministri thotë se janë përmbush kriteret për liberalizimin e vizave!

Kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa ka deklaru se janë përmbush të gjitha kriteret për liberalizimin e vizave, andaj u shpreh se shpreson që javën e ardhshme kur do të vinë ekspertet nga vendet e BE’s për ta ba vlerësimin e radhës për përmbushje të kritereve, nuk do të kenë ma arsye ta zgjasin afatin për dhanien e rekomandimit për Kosovën.

 

Ai ndër të tjera e përmendi zgjidhjen e problemit të Avokatit të Popullit, javën e ardhshme tue thanë se do të bahet programi për Organin Shqyrtues të Prokurimit, si dhe janë ba përgaditjet për shenimin e vijës kufitare me Malin e Zi.

Shperndaje në: