Kryeministri turk kallxon sa ushtarë i kanë arrestue deri tash!

Kryeministri i Turqisë, Binali Yildirum, ka thanë se 2 mijë e 839 anëtarë të ushtrisë turke janë arrestue deri tash.

T’arrestuem janë nga ushtarë të zakonshëm deri në oficerë të rangut të naltë, tha ai.

“Presidenti turk dhe populli i Turqisë e kanë tejkalue së bashku këtë kryengritje”, tha ai.

Ata që hapen zjarr mbi popullin turk janë ma të këqij se kurdët e PKK’s, tha ai.

 

Shperndaje në: