Kryeparlamentari maqedon kallxon kur shperndahet Parlamenti

Veljanovski

Kryetari i Parlamentit të Maqedonisë, Trajko Veljanovski ka thanë se Parlamenti do të shpërndahet më 7 Prill dhe se zgjedhjet do të mbahen më 5 Qershor.

“Më 7 Prill do të shpërndahet Parlamenti, d.m.th më 6 Prill deri në mbramje mund të punohet deri në mesnatë në pajtueshmëni me vendimin për ndryshimin e vendimit për shpërndamjen e Parlamentit. Edhe dy ditë janë intensive, pra edhe dy ditë mundet që Parlamenti të sjell ligje, tue përfshi edhe zgjedhjen e ministrave dhe zv/ministrave”, ka thanë ai në nji intervistë për televizionin “Nova”.

Shperndaje në: