Kryeprokurori Hoxha: Astrit Dehari u vetvra (video)

Kryeprokurori i Prokurorisë Themelore të Prizrenit, Sylë Hoxha në nji konferencë për media ka thanë se nga egzaminimet e kryeme eliminojnë çdo mundësi për ndërhymje të jashtme.

Tana provat siç thotë ai demostrojnë se Dehari asht vetvra.

Simbs Hoxhës, në bazë të raportit të autopsisë vdekja e Deharit ka ardhë si pasojë e asfiksisë me nji mjet të fortë të vetshkaktuem.

Hoxha tha se janë marrë në pyetje 17 persona dhe janë egzaminue tana dëshmitë.

Hoxha tha se, nuk ka pasë asnji dëshmi për përleshje të mundshme mes të burgosunve apo gardianëve me të ndjerin,