Kryeprokurori Hoxha: Sulmuesit e Konsullatës turke e kanë pranue fajin

Sylë Hoxha, Kryeprokurori i Prokurorisë Themelore të Prizrenit, ka thanë se personat qe kane krye sulmin ne Konsullatën turke në Prizren janë te moshës se rritun, dhe se ata kane bisedue mes vete për ketë, madje disa nga ta janë edhe familjarë.

“Simbas informacioneve nga hetuesia, ata tashma kane pranue veprën”, ka thanë Prokurori Hoxha në Klan Kosova.