Kryeprokurori rrefehet për vitin 2015

aeksander-lumezi

Kryeprokurori i Shtetit, Aleksandër Lumezi, do të mbajë konferencë për media, ku do ta prezentojë raportin e punës së Prokurorit të Shtetit, për vitin 2015.

Prezentimi i raportit do të bahet në ndërtesën e Zyrës së Kryeprokurorit të Shtetit, tue fillu nga ora 10:00.

Kryeprokurori i shtetit, Aleksandër Lumnezi, njiherësh anëtar i KPK’s, pati thanë se Prokuroria e Shtetit ka ngrit dheta aktakuza ndaj zyrtarëve të naltë dhe prokurorët së bashku me qytetarët presin verdiktin e drejt ndaj këtyne landëve.

Ai ka kerkue nga prokurorët të tregojnë sukses në luftimin e korrupcionit dhe krimeve ekonomike, në të kundërtën do të ndeshkohen për mos kryemjen me sukses të punëve.

Shperndaje në: