Kryetari i KSHZ Cicakovski: Nuk ka kushte per zgjedhje te lira ne Maqedoni

cic

Kryetar i KSHZ Cicakovski e ka lane mbledhjen para se me nis votimi për pikën: a ka kushte teknike për mbajtjen e zgjedhjeve të drejta dhe të lira ne Maqedoni.

Para tij, mbledhjen e kanë lane edhe anëtarët e LSDM.

Gjatë debatit, Cicakovski ka deklaru se nuk asht ba spastrimi i  Listës Zgjedhore, prandaj tash për tash nuk ka kushte për mbajtjen zgjedhjeve të drejta.
Vlen me thane se dy anëtarët shqiptarë, përfaqësues të PDSH dhe të BDI, kanë votue pro mbajtjes së zgjedhjeve me 5 Qershor.