Kryetari i nëndegës së PDK kalon në AKR

Në Shupkovc të Mitrovicë, Aleanca Kosova e Re ka themelue nëndegën e saj, me ç’rast janë zgjedh edhe kryetari, nënkryetarët dhe anëtarët e Kryesise.

Kryetar i nëndegës në fshatin Shupkovc, është zgjedhur Sabit Bilalli, i cili deri më tash ishte anëtar i PDK-së, madje në zgjedhjet e fundit lokale ishte anëtar i sektorit për arsim.
I pranishëm në këtë kuvend zgjedhor të nëndegës, ishte edhe kryetari i Mitrovicës, Agim Bahtiri, i cili foli për punët që qeveria lokale e drejtuar nga AKR-ja po i kryen në Mitrovicë, por edhe për projektet për të ardhmen”, thuhet në njoftim.

Në njoftimin gjithashtu thuhet se nënkryetarë të nëndegës janë zgjedh Shaban Çitaku dhe Jeton Zenel