Kryeziu: Drejtori i QKK’s mashtroi ministrin dhe komunitetin. Shihemi ne Prokurori!

Luan Kryeziu, regjisor e producent, ka thane se Ligji per Kinematografi, edhe pse asht punue shume, simbas te gjitha gjasave ka si adrese Kosovafilmin si problematike.

Ai e ka demantue drejtorin e QKK’s Arben Zharku, tue thane se ne kohen e Zeqir Hamitit, me vetem 300 mije euro, jane ba 4 filma, tue thane se tash me 700 mije euro buxhet asht ba vetem nji film, ai i Isa Qosjes, “Tri dritare dhe nji varje”.

Simbas tij, problemi kryesor tash jane dy rregulloret e reja, tue shtue se ne Ligjin e ri nuk jane pengue asnjihere me garue as producentet dhe regjisoret.

Ai ka thane se dyshohet ne abuzimin e 1 milon e 800 mije eurove te pambulueme. Dmth, 7 vjet me 700 mije euro jane ba vetem 2 filma, derisa me 300 mije euro jane ba 4 filma edhe ate me shirit filmik.

Kryeziu keto komente e shume tjera i ka ba n’emisionin Rrokum Roll ne Televizionin Rrokum.