Kujdes, sot përfundon afati për faljen e borxheve

Sot përfundon afati për faljen e borxheve publike për personat juridikë dhe fizikë në Kosovë, të akumulueme prej datës 31 Dhetor, 2008.

Ky afat ishte parapa deri 1 Shtator, por meqenëse nesër asht festa e Kurban Bajramit, ky afat përfundon sot mbasdite.

Përndryshe, deri në muejin Gusht ishin rreth 600 mijë raste, të cilët kanë përfitue nga falja e borxheve.