‘Kumanova’ vazhdon sot në Shkup

seancakumanova

Vazhdon sot në Gjykatën e Shkupit procesi gjyqësor për rastin e Kumanovës.

Në seancën e fundit të javës së kalueme u ba prezentimi i deshmive materiale, gjegjësisht provave materiale të grumbullueme nga ana e MPB’s.

Deshmitë u prezentuen në formë të shkrueme, edhe pse raportohet se për të njajtat ekzistojnë edhe fotografi dhe video inçizime.

 

Shperndaje në: