Kurir: Luftë në rrugët e Prishtinës

Mediat serbe po i përcjellin me interes të shtuem zhvillimet politike të ditës së sotme në Prishtinë.

Gazeta serbe “Kurir”, e cila po raporton në kohë reale për zhvillimet në Kuvend dhe ato në rrugët e Prishtinës, shkruen se në rrugët e Prishtinës po zhvillohet luftë mes policisë dhe protestuesve që po e kundërshtojnë zgjedhjen e Hashim Thaçit President.

 

kurir