Kurti: Përderisa e lutim BE’në, ata na cilësojnë joseriozë

Albin Kurti

Albin Kurti ne fjalimin e tij ne seancen e jashtzakonshme per Nehat Thacin ka thane se, “perderisa e lutim BE’ne, ata konstatojne se jemi joserioze”.

“Cashtja asht se BE nuk duhet me na anashkalue dhe me na neglizhue, e kjo bahet qe na me qene serioze”.

Kurti ka thane se duhet me ndjeke shembullin e Kroacise, qe don me thane rrugen e kushtezimit.

Ai ka kerkue lirimin e menjihershem te Thacit dhe nderpremjen e bisedimeve me Serbine deri ne lirimin e tij.