Kush asht Kryeshefi i ri i KUR Prishtina!

Bordi i Drejtorëve të Ujësjellësit Rajonal Prishtina e ka zgjedh Kryeshefin e ri egzkekutiv.

‘Ilir Abdullahu, asht emnue Kryeshef Egzekutiv i Ujsjellësit Rajonal Prishtina”, i ka thanë Gazetës Blic nji burim mbrenda kësaj ndërmarrje.

Sot nga ora 13 e 30, Bordi i Ujësjellësit ka mbajt nji mbledhje të jashtëzakonshme për me vendos për KE’n, mbas letrës kërcenuese dhe presionit që ka ba ministri Stavileci, ditën e Hanë”, ka thanë ky burim.

 

ilirivataj

Shperndaje në: