Kush asht shqiptari i cili asht bosi i drogës n’Ballkan!

drogagreqiii

Mediat greke zbardhin detaje të reja për rrjetin shqiptar të trafiku të drogës.

Simbas grekëve kreu i bandës asht shqiptari Dhimitër P. 50 vjet dhe jeton në Belgjikë.
Dhimitër P. ka shtëpi në Belgjikë, Tiranë dhe Athinë, ndërsa në emnin e tij ekzistojnë edhe llogari bankare në Belgjikë, Tiranë dhe Athinë. Ai njihet me pseudonimin “Walter”.

Mediat greke zbulojnë se anëtari i bandës asht shqiptari Klement B dhe njihet me pseudonimin “Kelly”.

Ditën e djeshme u zbulu se Klement Balili asht shpall në kërkim nga policia greke.

Banda vepronte në Belgjikë, Holandë, Bullgari, Itali dhe Greqi.
Mediat shkruejnë se kalimi i drogës nga Shqipnia bahej përmes kamionëve me ilaçe, ndërsa nga viti 2013 policia italiane ka arrestue 59 persona.

Dhimitri rezulton të jetë pronarë i tre shtëpive në Belgjikë Tiranë dhe Athinë dhe njikohësisht i janë gjend llogari bankare në këto tre shtete.

Llogari 366.000 euro në Greqi, 460,000 euro në Shqipni, në Belgjikë 100.000 euro.