Kush e sulmoi Meken!

raketat

Nji anije luftarake e SHBA’ve ka qenë cak i dy raketave të leshueme nga territori i Jemenit, që kontrollohet nga forcat rebele shiite.

Cak ishte sulmi i nji baze ajrore në Mekë.

Nji zadhanës i marinës ka thanë me 9 Tetor se nga sulmi nuk ka pasë dame materiale dhe njerëzore mbasi dy raketet kanë ra në ujë dhe nuk kanë godit luftanijen amerikane.

Në të njajtën ditë, nji raketë nga Jemeni ka pasë për cak nji bazë ajrore saudite në qytetin e Mekës, kanë thanë autoritetet saudite.

Edhe kjo raketë nuk ka shkaktue dame.

Shperndaje në: