Kush jana policët e vramë në tragjedinë e Dallasit, qe fotot!

Janë publikue fotografitë e pesë policëve të vramë në tragjedinë e Dallasit.

Këto vrasje ndodhën në kuadër të nji proteste të mbajtun për shkak të vrasjeve të dy personave me ngjyrë në Minesota dhe në Luiziana.

Policia ka konfirmue se janë plagos edhe disa civilë nga sulmet me snajper që u banë nga disa persona që tashma janë identifikue si pjesëtar të grupit terrorist “Black Power”.

 

2-policiii

 

3-policiii

 

4-policiii

 

5-policiiii

 

6-policiii