Kush po paralajmëron sulme terroriste n’Francë!

Franca asht tue ba gjithçka që mundet për me parandalue sulmet terroriste, ka thanë kryeministri francez Manuel Valls.
Valls tha se inteligjenca dhe shërbimet policore shkatërruen 15 sulme që nga viti 2013.

“Kemi nevojë për me forcue policinë dhe shërbimet e inteligjencës, e të gjitha mjetet tjera që ka nevojë, por na do të kemi edhe sulme të matejme”, ka thanë kryeministri për France Inter.

“Shumë persona të pafajshëm do të humbin jetën”, ka thanë ai ndër tjerash.

 

manuelvalls