Kush po thotë se e ka pengue Kosovën m’u anëtarësue n’INTERPOL? (foto)

Tërheqjen e Kosovës nga procesi i anëtarësimit në Interpool e ka shfrytëzue ministrja serbe e Drejtësisë, Nela Kuborovic, me ja dhanë meritat vetës dhe Qeverisë së shtetit të saj.

Tue u prononcue për media, ministrja serbe ka thanë se dikasteri që ajo e udhëheq e ka ba të mundun që Kosova të tërhiqet nga procesi i anëtarësimit.

“Na si ministri, unë si ministre dhe krejt Qeveria ka ba çkado që asht e mundun dhe ka luftue me krejt forcat me u bindë shtetet e mos me përkrah anëtarësimin e Kosovës n’Interpol”, ka thanë Kuborovic.

Shperndaje në: