Kush thotë se kjo asht “java historike” për Kosovën!

be

Edhe pse Kosova ende s’e ka marrë rekomandimin për liberalizimin e vizave, e as vendimin për anëtarësim n’UEFA, Ministri i Integrimeve, Bekim Çollaku, nuk asht përmbajt dhe ka urue qytetarët për këto dy t’arrituna.

Çollaku në nji postim të tij në Facebook, thotë se kjo javë ka me shenue suksese historike për Kosovën, dhe duhet urue për to.

 

Ky asht postimi i Ministrit n’Facebook:

 

Filluam javën e re, që natyrshëm do të ketë lajme dhe zhvillime të reja.

Për më tepër, jam shumë i sigurt se do të jetë një javë shumë dinamike dhe e mbushur me lajme historike për shtetin tonë të ri.

Këto lajme që do vinë, edhe pse të vonuara pa fajin tonë, do të gëzojnë shumë të gjithë qytetarët e Republikës së Kosovës.

Me lejoni të marr guximin dhe paragjykoj sukses të plotë të Kosovës i cili është plotësisht i merituar.

Prandaj, në menyrë krejt të pazakonshme, iu uroj paraprakisht të gjithë qytetarëve të Republikës së Kosovës për sukseset historike të kësaj jave.

 

2-kosova

 

collakuuuu

Shperndaje në: