Kuvendi i Kosovës hap dyert

Kuvendi i Kosovës sot shënon Ditën Ndërkombëtare të Demokracisë, tue i hapë dyert për vizitorë.

Tue fillue në orën 9:30, qytetarë, studentë dhe nxanës kanë me mujt me vizitue ndërtesën e legjislativit të vendit dhe kanë me u njoftë me punën e përfaqësuesve të tyne të zgjedhun.

Për nder të kësaj dite, Kuvendi organizon aktiviteteve të ndryshme që e afirmojnë ndërtimin e demokracisë.