Kuvendi kalon Rezoluten e Zemajt e jo të Kelmendit

Gezim Kelmendi, deputet i pamvarun, popozuesi i Rezolutes se Nehat Thaçit, ka lexue pikat e kesaj Rezolute.

Ai ka thane se kjo rezolute duhet me u votue e para.

Kjo Rezolute ne Kuvend nuk ka kalue dhe ka marre , 19 vota per, 38 kunder dhe 18 abstenime.

Kurse Rezoluta e propozueme nga Armend Zemaj asht votue nga deputetet ku kane qene 51 per, 13 kunder dhe 5 abstenime.

 

 

 

Shperndaje në: