LIVE: Kuvendi miraton rezolutën për vlerat e UÇK’s

Ka filluar seanca e jashtëzakonshme e Kuvendit, për me diskutue vlerat e UÇK’s mbas situatës së krijueme.

Kryetari i Kuvendit të Kosovës bani të ditun se në sallë janë mbi 65 deputetë dhe hodhi në votim rezolutën për UÇK’n.

Ne votim morën pjesë 72 deputetë dhe 61 votuen për, ndërsa 11 abstenuen.

Ndërkaq, deputetët e Lëvizjes “Vetëvendosje” kerkojnë që të votohet nji rezolutë e inicueme nga ky subjekt.