Kuvendi nuk i kalon dy Rezolutat e VV’s!

Me 29 vota pro, 37 kundër dhe 6 abstenime Kuvendi nuk ka arritë me miratue Propozim-Rezolutën lidhun me Kodin telefonik shtetnor të Republikës së Kosovës, të propozueme nga Visar Ymeri.

Po ashtu me 25 vota pro, 35 kundër dhe 7 abstenime Kuvendi nuk miratoi Rezolutën nga Ismail Kurteshi lidhun me situatën aktuale politike në pjesën veriore të Republikës së Kosovës.