Ky asht fjalimi i Vlora Çitakut n’OKB që i la pa fjalë gratë e Srebrenicës!

Gratë e Srebrenicës i kanë shpreh mirënjohje ambasadores së Kosovës në SHBA, Vlora Çitaku, e cila në mbledhjen e fundit të Këshillit të Sigurimit e ka përmend dhe denue ashpër gjenocidin në Srebrenicë

Dje, Srebrenica shenoi 21-vjetorin e masakrës ma të madhe që nga Lufta e Dytë Botnore, ku forcat serbe vranë ma shumë se 8000 burra boshnjakë.

Në këtë ditë të shenueme, gratë e Srebrenicës kanë kritikue ashpër ambasadoren boshnjake në New York, Mirsada Çolakovic, e cila simbas tyne nuk ka guxue me përmend në Këshillin e Sigurimit të OKB’s gjenocidin që ka krye Serbia në Srebrenicë.

Ky asht fjalimi që mbajti Vlora Çitaku në SHBA, i cili impresionoi gratë e Srebrenicës. Ngone!