Ky asht kandidati i Alternativës për kryetar të Prizrenit

Alternativa në Prizren ka prezentue kandidatin Veton Qipa për kryetar të Komunës së Prizrenit.

I nominuemi për Kryetari të Komunës së Prizrenit, Veton Qipa ka thanë se kandidatët e Alternativës kanë me i dhanë nji frymë ndryshe udhëheqjes komunale të Prizrenit.

Qipa po ashtu tha se lista e tyne përfshinë të gjitha etnitë dhe asht listë e shkurtë sepse duen të kenë kandidatë të mirë që i dhajnë diçka qytetit me punën e tyne.

Alternativa ka prezentue edhe kandidatët për asamblistë për Kuvendin Komunal të Prizrenit.

 

Shperndaje në: