Ky asht numri i fletëvotimeve të pavlefshme

KQZ kohë mbas kohe asht tue rifreskue rezultatet ne web-faqen e saj zyrtare.

Nji fakt shqetësues asht numri i madh i fletëvotimeve të pavlefshme.

Nga votat e numërueme deri tash del se kanë qenë 52.347 vota të pavlefshme.

KQZ së shpejti pritet me i numërue edhe votat nga diaspora dhe votat me kusht.